010 - 458 63 80 info@e-techbv.eu

Website laten maken door E-tech

Wil je voor je bedrijf een website hebben maar weet je niet goed hoe je deze kunt maken? Dan kun je dat beter over laten aan de professional. Ook voor het maken van een website kun je terecht bij E-tech. We maken moderne en veilige websites die jouw bedrijf duidelijk op de kaart zetten en voorzien van een goed imago. We maken een website die naadloos aansluit op jouw bedrijf en waar mensen direct op kunnen zien waarvoor ze bij jouw bedrijf terecht kunnen.

Modern en professioneel

Onze medewerkers kunnen een website voor jouw bedrijf maken die uiterst professioneel is. We werken alleen met mensen die de deskundigheid in huis hebben om van je site een succes te maken. Je website wordt duidelijk en overzichtelijk opgebouwd en voorzien van een foutloze tekst en goede foto’s. Zo is het direct duidelijk voor de bezoekers wat voor bedrijf je hebt en wat je je klanten te bieden hebt.

Zoekwoord optimalisatie

De website die wij voor je maken zal eenvoudig te vinden zijn voor klanten zodat jij zo veel mogelijk bezoekers krijgt. We zorgen ervoor dat je website op basis van de juiste zoekwoorden te vinden is voor je potentiele klanten. We maken gebruik van zoekwoord optimalisatie, zodat jouw site hoog boven in de lijst van Google komt te staan.

Conversie

Een goede website zorgt er ook voor dat je klanten je niet eenmalig bezoeken. Als je site aantrekkelijk is en makkelijk in het gebruik kan dit er ook voor zorgen dat je klanten terugkeren. Dat is uitermate gunstig voor je bedrijf en daar streven we dus ook naar bij het maken van de juiste website. Je zorgt er met een goede website voor dat er conversie is. Dit betekent niet meer dan dat je klanten er na een bezoek nog een keer terug komen. Stel, je verkoopt artikelen via je site. Als dit op een eenvoudige manier gaat vinden klanten dat vaak fijn. Hoe minder handelingen, hoe sneller de bestelling gedaan is. Door een makkelijke procedure te volgen wordt jouw site erg aantrekkelijk en keren klanten sneller terug.

Responsive website

We zorgen er ook voor dat je website responsive is. Dit houdt in dat je website op alle apparatuur goed leesbaar en professioneel is en ook blijft. Of je klanten nu op een tablet, mobiele telefoon of pc je website bekijken maakt geen verschil. Op alle apparatuur werkt je site even goed en boet nooit aan kracht in omdat bijvoorbeeld een scherm kleiner is op een telefoon. De leesbaarheid blijft namelijk altijd gewaarborgd bij een responsive website.

Lage kosten

Een website laten maken hoeft je geen vermogen te kosten. Wij bij E-tech maken niet alleen een goede website voor je, maar ook nog eens tegen een redelijke prijs. Zo blijft het voor iedereen mogelijk en betaalbaar om een professionele website te laten maken, ook als je er geen groot budget voor hebt.